Webmarketingsupport.nl biedt u  volledige website pakketten aan met gebruik van ons eShop systeem, waarmee u tegen een "alles-in-1" abonnement een geavanceerde interactieve internetwinkel kunt inrichten.

Het "alles-in-1" abonnement kost u slechts Ä 50,- per maand. Het bestaat uit:

 • De website hosting (met eigen uniek IP-adres)
 • met gratis licentie voor gebruik van het eShop systeem
 • de domeinregistratie <uw bedrijfsnaam.nl> of <uw bedrijfsnaam.com>,
  incl. 5 e-mail adressen
 • service-garantie, dat wij voor u kostenloos alle problemen oplossen, in het onwaarschijnlijke geval er zich problemen voordoen met de technische werking van uw website
 • bewerking van de eerste 25 digitale foto's (van artikelen) in de juiste afmetingen (thumbnail en ware grootte) en bestandsformaat is gratis. Daarboven vragen wij
  Ä 2,- per foto.

De eenmalige ontwikkelingskosten van uw, geheel naar eigen smaak toegesneden website zijn:

 • in HTML en ASP Ä 500,-
 • in Macromedia Flash Ä 750,-

Uiteraard is dit inclusief de koppeling met het eShop systeem. Maar wij leveren bij uw website eveneens gratis een zogenaamd Content Management systeem. Hiermee kunt u op elk willekeurig moment online op zeer eenvoudige wijze de inhoud van uw (statische) webpagina's wijzigen. Hiervoor heeft u absoluut geen kennis van internet nodig.


Heeft u reeds een website, dan koppelen wij het eShop systeem voor Ä 250,- met gebruik van uw bestaande grafische ontwerp, mits u bij ons het "alles-in-1" abonnement sluit.

Het eShop systeem bevat de volgende standaard functionaliteit:

 • Diverse zoekmethodes om selecties te maken van uw artikelen. Zoeken is mogelijk aan de hand van een zoekformulier, of een menu van keuzemogelijkheden, of door het aanklikken van plaatjes die de zoekcategorieŽn presenteren (zoals logo's van merken, plaatjes van productcategorieŽn, etc.). Dit kunt u geheel naar keuze instellen.
 • Uitgebreide bestel mogelijkheden
 • Een windows programma om artikelen te definiŽren en in te voeren. Dit is inclusief de onderverdeling van producten in categorieŽn en het aangeven van zoekcriteria. Door het aanklikken van een knop "publicatie" kunt u het artikelenbestand met bijbehorende foto's geheel automatisch overzetten op het internet.
  Tijdens het invoeren van artikelen hoeft u dus geen verbinding met internet te hebben.

Wij kunnen eveneens voor u een automatische koppeling realiseren met uw winkelautomatisering systeem. Wij maken graag hiervoor een vrijblijvende offterte.

Overtuig u zelf van de vele mogelijkheden die het eShop systeem voor u biedt en klik op e-Computershop .